Χάρτης Erasmus

Απονομή του Πανεπιστημιακού Χάρτη Erasmus 2014-2020 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

map

Η απονομή του Πανεπιστημιακού Χάρτη Erasmus (Erasmus Charter for Higher Education) για την περίοδο 2014-2020 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι γεγονός.

Ο Χάρτης Erasmus για την τριτοβάθμια εκπαίδευση καθορίζει το γενικό πλαίσιο ποιότητας για τις ευρωπαϊκές και διεθνείς δραστηριότητες συνεργασίας τις οποίες μπορεί να πραγματοποιήσει στα πλαίσια του Προγράμματος ένα Ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η απόκτηση του Πανεπιστημιακού Χάρτη Erasmus είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα ΑΕΙ τα οποία βρίσκονται σε μία από τις χώρες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και τα οποία επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για να εφαρμόσουν τη μαθησιακή κινητικότητα των ατόμων ή/και να συνεργαστούν για την καινοτομία και τις ορθές πρακτικές στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Ο Χάρτης παρέχεται για όλη τη διάρκεια του Προγράμματος.

Η εφαρμογή του Χάρτη θα παρακολουθείται, ενώ η παράβαση οποιασδήποτε από τις αρχές και τις δεσμεύσεις που απορρέουν από αυτόν μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απόσυρσή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο κατάλογος με τα ΑΕΙ στα οποία απονεμήθηκε ο Χάρτης είναι αναρτημένος στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/selection-results/erasmus-charter-for-higher-education-2014-2020-selection-2014_en (updated list)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *