Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΓΠΑ

Καλωσήρθατε στο νέο μας διαδικτυακό χώρο!

Αγαπητοί επισκέπτες, στη νέα μας σελίδα θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα διαθέσιμα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, καθηγητών αλλά και προσωπικού για επιμόρφωση. Επίσης, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες αιτήσεις που θα πρέπει να συμπληρώσετε για να ολοκληρώσετε την κατάθεση της συμμετοχή σας! Τέλος, η νέα μας ιστοσελίδα συνδέεται με το κοινωνικό δίκτυο Facebook, όπου σας προσφέρει πιο άμεση ενημέρωση και επαφή με τους υπόλοιπους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας!

Erasmus_logo

Το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών:

  1. Συντονίζει και υποστηρίζει διοικητικά και οικονομικά τo Πρόγραμμα Erasmus+ (σπουδές, πρακτική άσκηση) και υποβάλει προτάσεις χρηματοδότησης του Γ.Π.Α. σε Ιδρυματικό επίπεδο με σκοπό την εκπαίδευση.
  2. Παρέχει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές, διδάσκοντες, ερευνητές και διοικητικό προσωπικό πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες ανταλλαγής και μετακίνησης από και προς το εξωτερικό στο πλαίσιο διαφόρων προγραμμάτων με σκοπό την εκπαίδευση.
  3. Συντονίζει και υλοποιεί το Πρόγραμμα I.A.E.S.T.E. (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience).

11354841_10203164891278250_869204477_n

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *